Sivut

lauantai 18. huhtikuuta 2015

Pitäisikö tässä tenttiin lukea?

Kerrankin koulun aikana pitäisi ihan kunnolla lukea tenttiin. Ensimmäisessä periodissa ei tainnut olla mitään, toisessa oli sitten tentti, mutta ei siihen ollut paljoa materiaalia ja kolmas oli tiimeissä tehtävä, joten ei siihenkään ollut luettavaa. Nyt on kaksi kirjaa ja matematiikka osio. Minun piti tehdä tentti jo, mutta flunssa tässä välillä vaivannut, niin ei ihan onnistunut. Seuraavaan tenttipäivään on onneksi aikaa, mutta sivuja löytyy 600. Aloitan siis tänään pää täynnä räkää, eikä sitten muista mitään.




Olen juossut ulkona opiskelijabileissä ja on ollut hauskaa. Keskiviikkona piti matkustaa Helsinkiin tsekkaamaan helsinginkadun approa ja torstaina sitten tutkimme Tampereella kalevaa kännikierroksen merkeissä. Torstaina olisi vielä ollut pistot, mutta jollain alkoi kuume nousta syödessä siipiä ja olo vaan huononi, joten nukkumaan klo 22. Yöllä nousikin korkea kuume, joten perjantaiaamuna lääkäriin. Nyt olen saikulla ja missasin vaihtoon lähtevien orientaatiopäivän ja kaksi työvuoroa. Ärsyttää tuo orientaatio, koska siellä olisi kerrottu asioita, joista tietoa ei ole, kuten pankkiasiat, puhelimet jne. Kyllä ne ennen pitkää selviää. 






Hookissa on mielestäni parhaat siivet, koska ne ovat rapeita ja kastikkeen tulisuus on täydellinen. Sieltä myös saa party packin neljälle tai kolmelle, josta löytyy kierreranskalaiset ja sipulirenkaat plus dippejä 8 ja juomat. Rakastan olusipulirenkaita, mutta ranskalaiset vaihtaisin ristikkoperunoihin. Hyviä paikkoja ovat myös Siipiweikot ja Sticky Wingers. Siipiweikkojen omat kastikkeet ovat todella hyviä, kuten myös siivet, mutta silti Hook vie voiton minulle. Mieheni rakastaa paikan vampyre wing kastiketta, joka on erittäin valkosipulinen ja siellä on kotiinkuljetus. Sticky Wingers tarjoaa erittäin paljon erilaisia kastikkeita siiville ja sieltä saa bloomin onionin, se oli vähän mautonta, mutta itse pidän uppopaistetun sipulin mausta. Stickystä ja Hookista löytyy muutakin kuin siipiä, joten hyvä vaihtoehto, jos jotkut eivät pidä siivistä. Speakeasy on boikotissa, koska se on paska paikka. Nyt tekee mieli siipiä. Kuulin huhua, että Helsinkiin olisi tulossa kunnollinen siipipaikka. Eksyinkö aiheesta?  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti