Sivut

keskiviikko 22. huhtikuuta 2015

Miksi blogi?

Monet ns. suositut blogit ovat jostain muodista, minähän en kauheasti siihen puutu. Oma muotini on enemmän mustat farkut, bändipaita ja converset. En pidä asusteista tai turhasta tilpehööristä, en myöskään käytä kauheasti koruja tai kynsilakkaa. En ole kauhian hyvä valokuvaaja ja käytän usein puhelintani, mieheni ottaa kuvat aina matkoillakin. Olen huono piirtämään tai soittamaan, eli en siis ole taiteellinen. Osaan kokata ja siinä olen hyvä, mutta taas laiska ottamaan kuvia, eilenkin olisin voinut jakaa reseptini. Kyllä vielä joku päivä muistan ottaa kuvan ennen syömistä. Tykkään luoda omia reseptejä ja kokeilla kaikenlaista. 

En mainosta edes tätä blogia kenellekään, harva tietää sen olemassaolosta. Joten miksi kirjoittelen kuuroille korville kaiken maailman turhuuksia. En oikeastaan itsekään tiedä, huvikseen? Olen välillä niin huonomuistinen, joten on hyvä kirjoittaa kaikkea ylös, jotta pysyy ajantasalla ja tämä on tosi hyvä valituskanava. Myös olen niin sekaisin hääjärjestelyistä ja kaikesta, niin blogi pitää minut aiheessa. Ja tietenkin on ihanaa muistella matkojaan! Ensin perustin blogin koulua varten, jotta oppisin olemaan enemmän mediassa ja voisin laitella koulujuttua tänne. Pitää varmaan vähän siistiä muutamia sanoja siis pois, ehkä kiroilla vähemmän. 

En hetkeen ole kirjoittanut esseitä tai mitään muutakaan, koska olen ollut töissä. Taitoni ovat ruosteessa muutenkin, joten blogiin kirjoittaminen auttaa siihen. Haluan myös oppia vähitellen tuomaan itseäni esiin ja oppimaan olemaan huomion keskipisteenä. Minussakin piilee ujous, vaikka ei aina siltä näytäkään, en pystynyt ennen edes avaamaan suutani luokan edessä ja hautauduin kirjojen maailmaan. Kuuntelin myös ennen klassista musiikkia, mutta sitten huomasin  miten paskaa kaikki on ja rupesin kuuntelemaan Slayeriä. 

Ps. Ostin ihanat uudet converset! Tässä sivu http://www.footway.fi/


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti