Sivut

keskiviikko 1. huhtikuuta 2015

Missä se hääpaikka luuraa?

Mietin jo aikaisemmin, että päädymme hevsokievariin, mutta ei. Joten vanhoja tarjouksia kaivamaan ja etsimään. Laitan selvennykseksi muutaman paikan tähän Tampereelta.

Lähdetään ykkösvaihtoehdosta ja sen jälkeen kiemurrellaan sattumanvaraisesti.

Rantaniityn Juhlatalo Hintaa tuli koko vkl 550€ ja heiltä löytyy oma pitopalvelu, jota pitää käyttää. Pitopalvelulla ovat hyvältä KUULOSTAVAT ruuat ja hintakaan ei ollut mitään päätä huimaava. Tila jakautuu kahteen osaan, jonne mahtuu se n.80henkeä. Se ei ole mikään kauhian iso paikka, mutta kesäisille viettäjille löytyy iso piha, jossa on katettu lava. Saa viedä omat juotavat, musiikkiakin saa ulos. 

Luomajärven Hevoskievari Tämä oli unelmapaikkamme. Tilavuokraa ei ollut, vaan kaikki kuului menun hintaan, joka meille oli 39€/henkilö. Ei mikään maailman pahin hinta, mutta meille ongelmia toi alkomahoolin tarjoilu (suomalaiset häät). Siinä on parkkipaikka, ihan juhlatilan vieressä, jonne he voivat teltan pystyttää ja saa tarjoilla omia tuomisiaan. Mutta entäs ruokajuomat? Noh viini maksaa sen 19€ puteli ja olut yms 3,3-3,5€. Jos haluamme ruuan kanssa tarjota jotain, niin saisimme pulittaa 400€ ekstraa. Upea maalaismaisema, HEPPOJA, tilaa löytyy ja lapsille elukoita katsottavaksi. Siivoukset, liinat ja tarjoilu kuuluu. Itse saa koristella tai ottaa heiltä valmiita koristeluita. 

Hovi Aivan upea paikka, ottaisin heti jos olisi halvempi. Meille tarjous oli sen 61€/henkilö. Hitusen liikaa omalle budjetille, terveisin pihi paskiainen. Omat juomat sai tuoda ja kaikki taas kuuluu hintaan (liinat, astiat, tarjoilu jne.). Olisi ollut ihana plus upea menu. Hyvänkokoinenkin, hyvin mahtuu ihmisiä istumaan. Tämän jälkeen en teatteria uskonut kysyäkään.

Pispalan haulitehdas Hintaa se 880€, vaikeasti vapaana. Omat juomat ja ruuat saa, jotenkin paljon tekemistä mielestäni.

Messukylän työväentalo Sivut eivät jostain syystä toimi. Tämän sen 550€ viikonloppu, tilaa on. Vaaleanpunainen väri ei iskenyt. Parkkitilaa vähän. Omat juomat sai tuoda, mutta pitopalveluna toimii kristalli, olisko hinta jossain 30€ pyörinyt, 31€ meille taisi olla. Ei innostanut tarpeeksi. Pöytiä, tuolia, liinoja, astioita oli, mutta paljon tekemistä.

Villa Hakkari Hieno paikka, iso piha ja parkkitilaa löytyy. Jos oli yli 70henkeä, ei tilavuokraa. Ja mansikin kammari, joka on vanhasta navetasta tehty(varmaan), ei maksanut mitään. Sinne mahtuu ainakin meidän 80 poppoo, siinä on pieni terassi ja ovet saa auki, löytyy lava ja baaritiski. Saa tuoda omat juomat ja hintaa menulle saimme 37€. Kaikki tarjoilijat, siivoukset, liinat yms kuului pakettiin. Mansikin kammarissa sai bilettää kahteen asti, mutta siitä taisi jotain lisämaksua tulla?

Cumulus Pinjan Olympia-sali Hintaa oli! Paikkavuokra jotain 1000€, menu 40€ ja juomat pitää sieltä ottaa. HUHHUH! Ei enää hotelleja. Mutta kaikki saa valmiina, ei tarvitse mitään tehdä.

Puistotorni Sama juttu kuin Pinjassa, tilavuokra 1200€, menut 40-55€, juomat sieltä ja kaikki valmista.

Teerenpeli Jos baari kiinnostaa, niin hyvät tilat. Pitopalvelu toimii 4catering, eli vähän hintavampi, mutta tilasta ei tarvitse maksaa. Meille myös sovittiin, että saisimme pitää tilat kahteentoista asti. Normaalisti avataan kahdeksalta yleisölle. 

Ahlmanin Kartano Hintaa yhdelle päivälle 650€, tilat isot, heillä oli kallis pitopalvelu, mutta kai saisi ottaa muualta. Itse en enempää miettinyt, koska ei kiinnostanut.

Hiltun Tiltut Emme valitettavasti ikinä päässeet katsastamaan ja nyt ei taida jaksaakaan. Kiinnostava paikka, mietinnässä vielä.

Willa Pintele Niin kaunis, mutta niin kallis. Päärakennus + waarin baari 1500€. Tähän jäi mietintä.

Juvenes Mikä ei maksaisi juveneksella. Otin yhteyttä pariin paikkaan, joihin sai tuoda omat alkoholit, mutta hintaa alkaa yhtäkkiä tulemaan kaikesta. 

Villa Näsirinne Kaunis, kallis ja aika pitkälti täynnä.

Kartanaravintola Maisa Hieno paikka, menut sen 40€, ei tilavuokraa ja juomat sieltä. 
Menun hintaan kuului onnittelumaljana kuohuviini, kankaiset valkoiset pöytäliinat, kankaiset valkoiset lautasliinat, erikoisruokavaliot, tarjoilijat, siivous, normaali ravintolapalvelut ja aikaa 24 asti. 

Villa Sofia Kallis, ei kauhian isokaan, ei pihaa, ei valinnoissa, kaunis. Olen ollut tekemässä ruokaa täällä, olimme kokeiluryhmä uudelle menulle. Paikka tarkoitettu pienille häille.

Taulaniemi Ei muuta, kun taas kallis ja olen kuullut paljon huonoja asioita paikasta. Omistaja on kaverini perhetuttu ja ei ehkä ihan sanotaan mukava.

Ravintola Aleksis MAKSAA!

Tervahovi En tiedä hintoja tai oikeastaan muuta kuin, että hyvältä näyttää ja olisin mielelläni varannut paikan, jos se olisi ollut vapaana. Eli tänne pitää tehdä varaus ajoissa. En itse ole aikainen lintu, mato jäi jonnekin. 

Olen jättänyt paikkoja pois listasta, jotka olivat myös kalliita, liian pieniä tai jotain vikaa mielestäni oli kuitenkin. Saatan joskus niitä heitellä tänne, nyt en jaksa. Liikaa miettimistä hääpaikoissa....

Lisäyksiä

Juhlatila HHB
Juhlatalo
Pirkan Pirtti
Hempankaari
Kerhola
Soutupaviljonki
Näsijärven purjehdusseura

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti