Sivut

sunnuntai 5. huhtikuuta 2015

Kuume kohoaa

Järkyttävä matkakuume on iskenyt tännekin. FB täyttynyt tässä kevään aikana kuvista muista maista, miten ihmisillä on aikaa ja rahaa matkustaa? NO siksi, koska on opiskelija ja aikaa löytyy, mutta eihän silloin ole rahaa? No vitusti duunia tehneenä sanotaan, että rahaa on! Säästöjä vielä löytyy, siellä ne kököttää tilillä odottaen. Pitäisi säästää rahat tuleviin matkoihin ja tatuointeihin. Elokuun lopussa lähdemme tytsyjen (kyllä käytin sanaa tytsyjen) kanssa Portugaliin, paikkaan nimeltä Portimao ja syyskuun lopulla suuntaamme mieheni kanssa Balille (plus pari muuta dyydsiä). Onneksi lomapäiviä löytyy ja kesällä duunissa, niin rahasta ei tule olemaan pulaa. Ongelmana on mieheni aikataulu, voi kun tylsää, bläääääh. 

Olen katsellut Ryanairin lentoja ja halpoja löytyisi vaikka minne. Ja nekin olisivat ihan muutaman päivän, joten olisi helppoa pyytää vapaaksi, mutta voin vain unelmoida. Ihanaa olisi matkustaa Italiaan taas hetkeksi tai Saksaan, oikeastaan kaikki käy. 

Portugalissa oleskelemme suunnilleen viikon syöden, juoden ja rannalla maaten. Kunnon löhöilyloma. Mieheni halusi viettää osan lomastaan Suomessa, mutta minä todellakaan en. Joten tuli tämmöinen matka sitten eteen. Suomessa loman viettäminen ei ole minulle lomaa, mutta tuolla yhdellä on moottoripyörä, "niin sillä olis kiva ajella". Mitäs minä sitten muka teen, istun kotona ja odottelen? Lennämme Lissaboniin ja sieltä suuntaamme junalla Portimaoon. Löysimme suorat lennot Helsingistä Lissaboniin momondon kautta. Hintaa tuli 260€, halvimmillaan taisi olla 160€, mutta vaihdot olivat 7h luokkaa, joten ei kiitos. 




Osan kesälomista säästämme Balin reissuun, joka kestää noin kolme viikkoa. Kun ostimme liput, en olekaan muuta tehnyt, kun tutkiskellut Balia ja sen lähiseutua. Liika on aina liikaa, löysin yhden erittäin hyvän blogin, jossa kerrotaan yöpaikoista ja hinnoista yms, mutta hävitin sen internetin ihmeelliseen maailmaan, perse. Meillä lennot maksoivat sen 600€ menopaluu ja siinä on pari vaihtoa, finnair lentäisi suoraan Singaporeen ja sieltä pääsisi helposti Balille. Siitä tulee lisää hintaa 400€ per pää. Olemme vähän suunnitelleet missä käydä, esimerkiksi Lombokin Kuta pitää nähdä, virailla Gileillä, trekkailla joku vuori, matkailla skootterilla ympäriinsä ja makoolla. Suunnitelmat ei ole kiveen lyöty, eikä varailla mitään etukäteen. Jos jonnekin haluaa jäädä, niin jäädään. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti