Sivut

maanantai 7. syyskuuta 2015

Kävin syömässä

Kustaa III, Tampere


Saimme ystävien kanssa alennuskupongit Kustaaseen, kaksi samaa annosta yhden hinnalla. Joten nyt oli aika syödä jotain kallista, päädyimme pitkän mietinnän jälkeen Kustaan Pippuripihviin
"Pippuroitua naudan ulkofileetä 200g, pippurikastiketta, Kunkun kasviksia ja yrttilohkoperunoita."
Tilasimme ensin juomat, joiden tulossa kestikin ikuisuus, vaikka paikka ei ollut edess puolillaan. Noh kun saimme juomat, oli ruuan vuoro ja halusin omani mediumina. Pihvin kypsyys heittelee ihmeen paljon ravintoloiden välillä ja itse kokkina en ole vielä maailman varmin pihvin paistaja itsekään. Pitää aina kokeilla ja katsoa miltä pihvi näyttää oikeassa lämpötilassa. Taas kesti ikuisuus, ihmettelin suuresti tätä, mutta tarjoilija oli harjoittelija ja näköjään unohti erittäin montakin asiaa, kuten veden, ketsupin ja tilaamamme dipin. Ei se haitannut, mutta taas niiden tuominen pöytään ei näköjään ollut helppoa, kun dippikin päätyi etemme 10-15min ruuan saapumisesta. Olisiko apu tarpeen?

Kuitenkin itse ruokaan, pihvi oli täydellinen medium, ei todellakaan valittamista siitä. Se oli erittäin maukas, juuri täydellinen määrä suolaa ja pippuria. Kastike oli kermaista ja minulle tarpeeksi pippurista, silti tuli vähän teollinen sivumaku, mutta en tiedä käytetäänkö paikan kastikkeisiin puolivalmisteita. Kastike oli tarpeeksi pippurinen minulle, mutta joillekin, jotka haluan todella pippurista, kuten mieheni, en usko että tämä riittää. Perunoissa olivat mausteet kohdallaan ja en edes tarvinnut dippiä, koska kastike toimi siinäkin. Perunat olivat erittäin tummia, mikä saisi varmasti monet epäilemään. Itse pidän kunnolla paahtuneista perunoista, kuten pekonissakin pitää olla kunnon pinta. Ne eivät maistuneet palaneilta ollenkaan, hitusen hhmm.. ryhdikkäiltä. Kasviksina löytyi vihreitä papuja, kiinankaalia ja kirsikkatomaatteja, ihan hyvä yhdistelmä, en nähnyt mitään erikoista niissä. Mutta kokonaisuudeltaan todella hyvä, pihvin täydellisyys on minulle ainakin tärkeintä. Eikä tällä kertaa voinut olla parempaa hinta-laatusuhdetta. 

Menisinkö siis uudestaan? Varmasti menen, mutta mieluummin valitsen paikan, joka on enemmän mieleiseni. Kustaa on minulle ihan ok paikka. Hyvää ruokaa, mutta toiset vain menevät edelle. Tämä on enemmänkin mielipide asia. Plus olen kauhea siipifriikki!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti