Sivut

tiistai 12. toukokuuta 2015

Mennään jo!

Tässä on vielä neljä kuukautta aikaa ennen Balille lähtöä, mutta haluan mennä NYT! Joskus odottavan aika on liian pitkä. Pitää myös ensin rokotukset hankkia ja mieheni on semmoinen hoitsupoju, että hänkin voisi ne minuun pistää. Epäilen, että se nauttisi liikaa, koska en pidä piikeistä. Mutta toiseen asiaan eli majoitukseen. Mehän emme varaa yhtään mitään paitsi ensimmäisen yön, jotta saamme liikkua oman mielen mukaan ja siellä paikan päällä on kummiskin halvempaa. Laitan muutaman tähän muistiin itselleni, ei siis hyödytä ketään muuta kuin minua. Voi kun nuo viiden tähden kylpylähotellit houkuttelevat, mutta halvalla mennään. Voin kuitenkin laittaa pari listalle ja käydä sitten kyselemässä hintoja, on kuitenkin hiljainen kausi menossa. Ensin Kutaan ja löysin tämmöisen paikan, mikä ei nyt tasan varma ole. Kuta Sari House on simppeli ja hyvä paikka saada unet 26h lennon jälkeen.



Toinen vaihtoehto olisi RaBaSTa Angkul Angkul Beach Inn Kuta. Siellä olisi uima-allas.



Kummatkin on halpoja, jotain 16€ yöltä. Yritämme pitää matkabudjettimme erityisen pienenä ja se tarkoittaa, että ei kalliita paikkoja. Seuraava paikka on Ubud ja siellä olisi NIIIN upeita kylpylöitä, WANT! Näihin upeisiin kylpylöihin kuuluisi Komaneka -kylpylät, se taitaa olla ketju, koska niitä on neljä. Maksaa liikaa.. Uima-allas pitää olla!




Joten mennääs niihin mitkä ovat mahdollisia Ubudissa. Ubud Bungalow.



Mawa House

Budhi Ayu Cottages


Bakung Ubud Resort and Villa

On myös erittäin halpoja vaihtoehtoja, kuten homestayt ja vierastalot. Ne ovat hyviä kauniita ja yleensä vieraavaraisempia. Kauniiltahan nuo kaikkia paikat näyttävät. Niissä ei yleensä ole uima-allasta, noh katsoo sitten sen tarvetta. Hinta menee edelle kuitenkin, tässä on yksi Bucu Guest House. Nyt en jaksa kahtella edemmäs.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti