Sivut

keskiviikko 25. maaliskuuta 2015

Voi hellanlettas sentään

Joo tereve. Vaikeeta alottaa ensimmäistä tekstiä, ei olisi ensimmäinen, jos olisin kerinnyt palauttaa vanhan blogini. Ensimmäinen blogi oli hääblogi, mutta päätettiin miehen kanssa lähteä matkalle, joten säästöt vaihtoi kohdetta ja häät meni vuodella eteenpäin. Mennään Balille! (Syyskuussa) Siinä olis ollu kaikkee kivaa häistä ja sen semmosesta, enemmän siitä miten mua kyrsii järjestää asioita ja miks pitää ostaa sitä, tätä ja tuota. Mutta älkää huoliko tämä blogi pitää sisällään yhtä paljon valittamista, koska olen NIIN positiivinen ja aurinkoinen. Itsehän en voi sietää niitä hyvän päivän blogeja, joissa kaikki on niin ihanaa. On upeita kuvia, maisemaa, elämää, matkoja, kursiivia ja yksisarvisia, mutta ne ei pidä mitään sisällään. Jos tarvitsee tietoa semmoinen ei todellakaan auta, pistää vaan vituttamaan. 

Nimi varmaan ihmetyttää, mutta kuka ei haluaisi olla panda. Ne vaan löllertää, syö ja näyttää söpöiltä. Jos saisin valita, olisin joko panda tai kissa. Ja joskus teininpänä oli aika vahvat silmämeikit, jotka sisälsi paljon mustaa ja valkoista. 

Tässä blogissa aion kertoa, esimerkiksi matkoista, paljon mikäkin asia on maksanut, miten pääset jonnekin hyvään paikkaan ja mitä mielestäni kannattaa tehdä. Tulee varmasti myös paljon koulujuttuja, hääkamaa, yleistä valitusta, ruokaa(paljon) ja jotain omasta elämästä plus hitusen kiroilua, koska voimasanat tekevät kaikesta parempaa! 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti